Solo gaan: tips en tricks over het kiezen van de juiste dildo

Ben jij er klaar voor om solo te gaan? Dan kan het gebruiken van een dildo zeker de moeite waard zijn. Maar waar begin je? Het aanbod dildo's lijkt tegenwoordig bijna oneindig. Ze zijn er in alle denkbare soorten, maten en materialen. Maar geen stress! We've got you covered. Met deze handige tips en trucs, ben jij klaar om jezelf te verwennen als nooit tevoren!

Bekijk de tips&tricks

Stap één: Kies het juiste materiaal

Dildo's zijn er in allerlei soorten, vormen en maten. Zo ook qua materiaal. Veruit de meest populaire dildo's zijn die van siliconen, omdat ze flexibel zijn. Mocht je de voorkeur geven aan hardere speeltjes, dan zou glas een goede keuze kunnen zijn. Zorg ervoor dat je bij de aankoop let op de veiligheid en de kwaliteit van het materiaal.

Stap twee: Kies het juiste formaat

Een ander belangrijk aspect bij het kiezen van een dildo is het formaat. Of je nu gaat voor een kleinere dildo of een grotere, het is belangrijk om te beginnen met een formaat dat bij jou past.

Als beginner is het vaak beter om te beginnen met een kleiner formaat. Naarmate je meer ervaring opdoet, kun je altijd overstappen naar een grotere dildo. Vergeet ook niet om te letten op de vorm en de textuur van de dildo. Deze kunnen het verschil maken tussen een leuke en een minder leuke ervaring!

Stap drie: Experimenteer en ontdek

Als je eenmaal de juiste dildo hebt gevonden, is het tijd om te experimenteren en te ontdekken wat voor jou het beste werkt. Probeer verschillende posities en snelheden uit en ontdek wat het meest plezierig voor jou is. En vergeet niet, er is geen goed of fout! Het gaat erom wat voor jou werkt en wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn.

Tip:
Of je nu voor het eerst een dildo gebruikt of een ervaren gebruiker bent, glijmiddel is altijd een goed idee! Het helpt om de dildo soepel te laten glijden en vermindert het risico op irritatie en ongemak. Kies voor een glijmiddel op waterbasis voor de beste ervaring. Vermijd glijmiddelen op oliebasis, omdat deze schadelijk kunnen zijn voor sommige materialen.

Bedankt voor het lezen 👋

Hopelijk had je hier wat aan!

Meer tips & adviezen ontdekken

Nina

Sexpert