Help! Mijn dildo past niet: 3 tips voor dit probleem

We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat een dildo niet past zoals we hadden gehoopt. Maar maak je geen zorgen! Vandaag komen we met drie handige tips om je te helpen bij dit dilemma. Met een beetje creativiteit en aanpassingsvermogen kun je alsnog optimaal genieten van je speeltje. Lees verder voor nuttige adviezen die je kunt toepassen als je dildo niet goed past.

Lees verder
💦

Tip 1: Glijmiddel gebruiken

Als je merkt dat je dildo niet soepel naar binnen gaat, kan een gebrek aan voldoende glijmiddel de boosdoener zijn. Glijmiddel is essentieel om de wrijving te verminderen en het inbrengen gemakkelijker te maken. Kies voor een glijmiddel op waterbasis, omdat dit veilig is om te gebruiken met alle soorten dildo's. Breng een ruime hoeveelheid glijmiddel aan op zowel de dildo als op het gebied waar je het wilt inbrengen. Dit zal helpen om de wrijving te verminderen en het comfort te vergroten.

😌

Tip 2: Opwarmen en ontspannen

Een andere mogelijke reden waarom je dildo niet past, kan te maken hebben met spanning in je lichaam. Neem de tijd om jezelf op te warmen en te ontspannen voordat je het speeltje gebruikt. Tips hiervoor zijn om bijvoorbeeld te beginnen met sensuele massages, ademhalingsoefeningen of het nemen van een ontspannend bad. Door je lichaam te laten ontspannen, zal ook de (onbewuste) spanning in je spieren afnemen. Dit kan het gemakkelijker maken om het speeltje comfortabel in te brengen.

💋

Tip 3: Experimenteer met verschillende posities en hoeken

Als je merkt dat je dildo niet goed past in een bepaalde positie, probeer dan te experimenteren met verschillende hoeken en posities. Soms kan de hoek waaronder je de dildo inbrengt een groot verschil maken. Probeer verschillende posities, zoals liggend op je rug, op handen en knieën, of zelfs staand. Daarnaast kun je proberen de dildo in te brengen met kleine draaiende bewegingen om het gemakkelijker te maken. Het draaien van de dildo kan helpen om je spieren te ontspannen en het inbrengen soepeler te laten verlopen.

Samenvattend

Hopelijk hebben we zojuist een ding duidelijk gemaakt: als je dildo niet past, betekent dit gelukkig niet dat je je speelplezier moet opgeven. Met de juiste tips en technieken kun je het probleem aanpakken en alsnog genieten van je speeltje. Zorg ervoor dat je voldoende glijmiddel gebruikt, ontspan je lichaam en experimenteer met verschillende posities en hoeken. Blijf open-minded, wees geduldig en ontdek wat voor jou het beste werkt. Veel plezier en geniet van je intieme avonturen!

Bedankt voor het lezen 👋

Hopelijk had je hier wat aan!

Meer tips & adviezen ontdekken

Nina

Sexpert