Onze collectie voor hem

MyFantasy Vibrerende Buttplug met App - Zwart

29.99
36.99
5.0
false
true
true

MyFantasy Prostaat Stimulator met Cockring – App Bestuurbaar

39.99
49.99
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
false
true
true

MyFantasy Prostaat Stimulator met Cockring – met Afstandsbediening

39.99
46.99
5.0
5.0
5.0
1.0
5.0
false
true
true
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuw!

Een kleine, krachtige pleaser voor je vriendin?

Gun haar ook hoogtepunten

Seksspeeltjes voor hem

Sextoys voor mannen zijn er in allerlei soorten en maten. Naast de bekendere speeltjes voor mannen zoals de pocketpussy of cockringen, zijn er ook vibrators die de prostaat (ook wel de p-spot) stimuleren.

Ontdek nieuwe hoogtes

Als jij denkt aan sextoys voor mannen, denk je al snel aan een masturbator of cockring. Niet gek, want in essentie is de penis bedoeld om te penetreren. Echter kan je als man ook denken aan andere vormen van stimulatie. Zoals het stimuleren van de prostaat. Dit kan voor sommigen een flinke drempel zijn, maar eenmaal daar overheen zijn veel mannen er juist over te spreken! En niet zonder reden: Het stimuleren van de prostaat kan ongeëvenaarde prikkels geven die je nieuwe hoogtes van genot bezorgen. Sommigen kunnen zelfs klaarkomen door prostaatstimulatie zonder de penis te prikkelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze prostaatstimulator?

Alle verschillende seksspeeltjes hebben weer andere manier van stimuleren en ze zijn er dan ook allemaal in verschillende prijsklassen.

De service van MyFantasy
Sextoys kopen? Dat doe je natuurlijk bij MyFantasy.nl. MyFantasy streeft er naar om jouw order altijd binnen één werkdag te verzenden. Wij maken gebruik van PostNL waardoor jij jouw nieuwe favoriete speeltje vaak de volgende werkdag al in huis hebt. Zo kun jij zo snel mogelijk weer door met wat echt belangrijk is: sensationele ervaringen beleven!