Starten met Buttplugs: zo doe je dat

Welkom bij onze gids voor het starten met anaaplugs! Of je nu simpelweg nieuwsgierig bent naar anaal plezier of hier al wat meer ervaring mee hebt, anaalplugs kunnen een erg leuke en spannende toevoeging zijn aan je seksleven. Vandaag nemen we je graag mee door drie concrete stappen om je op weg te helpen bij het verkennen van dit opwindende avontuur. Van het kiezen van de juiste plug tot het genieten van plezierig anaal spel, we hebben je gedekt. Dus: laat die remmen los en ontdek hoe je jouw anale genot naar een hoger niveau kunt tillen!

Lees meer
✔️ 

Stap 1: Kies de juiste buttplug voor jouw behoeften

Het kiezen van de juiste buttplug is essentieel voor een comfortabele en plezierige ervaring. Hier zijn enkele tips om rekening mee te houden:

1.      Begin met een kleine plug: Als beginner is het verstandig om te starten met een kleine plug om je lichaam te laten wennen aan de sensatie.

2.      Materiaal: Kies voor een buttplug gemaakt van lichaamsveilig materiaal zoals siliconen of metaal. Vermijd producten van slechte kwaliteit of materialen die allergische reacties kunnen veroorzaken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze MyFantasy vibrerende buttplug, als je er eentje zoekt waarvan je zeker wilt zijn dat hij aan de veiligheidseisen voldoet.

3.      Buttplug met brede basis: Zorg ervoor dat de buttplug een basis heeft met een flared design om te voorkomen dat deze onbedoeld in je lichaam verdwijnt.

👣

Stap 2: Bereid je lichaam voor op anaal spel

Voordat je begint, is het belangrijk om je lichaam goed voor te bereiden. Hierdoor zal de ervaring een stuk makkelijker en plezieriger zijn!

1.      Gebruik glijmiddel: Breng een ruime hoeveelheid glijmiddel op waterbasis aan op zowel de plug als op je anus. Dit zorgt voor een soepele en comfortabele penetratie.

2.      Ontspan en adem: Neem de tijd om te ontspannen en diep adem te halen. Ontspanning is cruciaal voor een comfortabele ervaring. Als je gespannen bent, kan het nuttigzijn om eerst andere vormen van seksuele stimulatie te verkennen om opgewonden te raken.

3.      Voer de plug voorzichtig in: Begin langzaam en voorzichtig met het inbrengen van de buttplug. Forceer niets en stop als je ongemak ervaart. Laat je lichaam wennen aan de sensatie voordat je verdergaat.

🧡

Stap 3: Veiligheid en hygiëne eerst

Om veilig en gezond te genieten van anaal spel, zijn hier enkele belangrijke tips:

1.      Reinig de plug: Voor en na elk gebruik is het essentieel om je buttplug grondig te reinigen met milde zeep en warm water. Ook zou je deze kunnen desinfecteren met speciaal daarvoor ontworpen sextoyreinigers.

2.      Gebruik een condoom: Als je de plug deelt met een partner, zouden jullie kunnen overwegen om een condoom te gebruiken voor de buttplug. Hierdoor wordt het risico op overdracht van bacteriën enorm verminderd.

3.      Communiceer met je partner: Als je de plug met een partner gebruikt, zorg er dan voor dat er open communicatie is over comfortniveaus, grenzen en signalen. Respecteer elkaars wensen en stop direct als er pijn of ongemak optreedt.

Met deze stappen en tips ben je goed op weg om te beginnen met buttplugs en te genieten van de sensuele wereld van anaal spel. Neem de tijd om je lichaam te verkennen, experimenteer met verschillende sensaties en ontdek wat voor jou werkt. Vergeet niet om te genieten, te ontspannen en je eigen tempo te bepalen!

Dus, waar wacht je nog op? Ga op avontuur, ontdek de spannende wereld van anaal spel en en verrijk je seksleven met buttplugs!

Bedankt voor het lezen 👋

Hopelijk had je hier wat aan!

Meer tips & adviezen ontdekken

Nina

Sexpert